در فروردین ماه سال ۱۴۰۰، در کارخانه سیمان سفید ساوه خدمات مطالعات هماهنگی حفاظتی (کوردینه کردن) و تست تجهیزات حفاظتی شبکه شامل رله ها، دژنکتورها و کلیدهای پست های برق ۶۳و ۶.۳ کیلوولت، توسط شرکت تدبیر آفرین نیرو انجام گرفت. در ادامه قسمتی از مقدمه گزارش و تصاویر مربوط آورده شده است:
در این گزارش مطالعات تنظیمات و هماهنگی حفاظتی تجهیزات حفاظتی شبکه برق کارخانه سفید شرکت سیمان ساوه مطالعه و بررسی شده است. در شکل زیر شماتیک حفاظتی شبکه از خط ۶۳ کیلوولت ورودی به پست سیمان ساوه تا بارهای موتوری ۶.۳ کیلوولت و بارهای ۴۰۰ ولت نشان داده شده است.
طبق شماتیک حفاظتی شبکه، رلههای A، B و C در سطح ولتاژ ۶۳ کیلوولت قرار دارند. رله A در واقع نشان دهنده رله ۶۳ کیلوولت جریانی خط اناران – سیمان ساوه و بوئینزهرا – سیمان ساوه میباشد که تنظیمات آن در اختیار شرکت برق منطقهای باختر و زنجان است و اطلاعات آن از شرکت برق منطقهای باختر استعلام شده است.
رله C وظیفه حفاظت از خطای اتصال کوتاه در سمت ۶۳ کیلوولت ترانسفورماتورهای T1 و T2 را بر عهده دارد و همچنین به عنوان رله پشتیبان برای اتصال کوتاه سمت ۶.۳ کیلوولت نیز باید عمل کند. رله B نیز علاوه بر حفاظت از خط، میبایست به عنوان پشتیبان رله C عمل کند.
رلههای D، E و F در سطح ولتاژ ۶.۳ کیلوولت قرار دارند. رله D که در سمت ثانویه ترانسفورماتورهای T1 و T2 قرار گرفته است میبایست از ترانسفورماتور در برابر وقوع اتصال کوتاه در ۶.۳ کیلوولت حفاظت کرده و همچنین در صورت لزوم پشتیبان رله E باشد. رله E ورودی پست SS0 میباشد و و ظیفه حفاظت از فیدر ورودی را داشته و میبایست پشتیبان رله F باشد. رله F خود به دو دسته تقسیم میشود. دستهای از رلهها برای حفاظت از موتورهای ۶.۳ کیلوولت بوده (رلههای موتوری) و دسته دیگر برای حفاظت در برابر خطا در سمت ۶.۳ کیلوولت ترانسفورماتورهای ۶.۳ به ۴۰۰ ولت پستهای SSx هستند. این دسته از رلهها وظیفه پشتیبانی از کلیدهای ۴۰۰ ولت ترانسفورماتورها را نیز بر عهده دارند.
کلید G در سمت ثانویه ترانسفوماتورهای ۶.۳ به ۴۰۰ ولت قرار داشته و وظیفه حفاظت از ترانسفورماتور و فیدر ورودی و همچنین پشتیبانی از کلیدهای بارها و تجهیزات زیردست (بانک خازنی) را بر عهده دارد.